Nurburgring prodaje 20000 ulaznica za VN Eifela

VN Eifela će se održati na Nurburgringu pred 20 tisuća navijača nakon što su organizatori utrke dobili dozvolu za održavanje utrke s navijačima. Zadovoljene su potrebne sigurnosne mjere, poput beskontaktnih ulaznica i socijalne distance, što je na kraju omogućilo vrlo solidan broj navijača.

No, ulaznice će se prodavati u fazama, ulaznice za različite tribine će se prodavati u različito vrijeme. Tako će, na primjer, u prvoj fazi prodavati ulaznice za gledalište T3, 4a i 5b. Nakon toga će prodaju ostalih ulaznica u drugim fazama diktirati razina raširenosti virusa korona.

“Važno je za nas da smo u ovoj fazi ponudili ulaznice svih cjenovnih kategorija. Naravno, u ovo vrijeme korone, s mnogo osoblja i planiranog uloženog truda, sve vuče trošak.”

“No, tu je i pružanje prilike navijačima kako bi svi mogli priuštiti dolazak na utrku i sa sigurnošću pratiti i uživati u utrkivanju,” rekao je Mirco Markford, upravitelj Nurburgringa.

Tribine su, kao mjera zaštite, podijeljene na individualne sektore i manje dijelove. Svaki manji dio će imati dostupna četiri sjedišta i bit će prihvatljiva distanca između svakog bloka. Maske će biti obvezne, i svaka tribina će imati dodijeljeno parkirno mjesto kako bi se minimalizirao kontakt navijača s različitih dijelova staze.

Trodnevna ulaznica za utrku će koštati od 199 eura pa na više. Prve utrke su bile bez gledatelja, a prvu publiku u ograničenom broju smo imali u Mugellu. Zanimanje navijača je sve jače, a po posljednjim podacima objavljenim prošli tjedan, za VN Turske je prodano 40 tisuća ulaznica u prvih šest sati nakon otvaranja prodaje.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Evo malo vijesti i špekulacija: Eddie Jordan zašto je Mercedesov “šaljivdžija”? Napisao: Franco Nugnes 21. rujna 2020., 18:49 Bivši menadžer F1 tima savjetuje Toto Wolffa da napusti F1 sada kada je Mercedes na vrhuncu uspjeha: Austrijanac bi trebao skinuti novac koji mu je ponuđen za 30% dionica koje drži, ostavljajući scenu kao pobjednik. Irac je također predvidio prodaju ekipe Brackley za sponzoru Ineos, sugerirajući da u timu sazrijevaju velike promjene. Hoće li to utjecati i na Hamiltona? Eddie Jordan nikada ne propušta priliku dati “savjet” Totu Wolffu. Kao da je moderni šaljivac, Irac je svoje istine o Mercedesu rezervirao za… Read more »

LHx6

Samo copy/paste, a tvoj komentar na sve ovo?

Desmosedici

Da..copy paste i prevedeno sa talijanskog da razumijete o čemu se piše..što si mislio?..da sam ja napisao ovaj članak?..Ovo je samo informacija što se piše po stranom tisku o ovoj temi..nemam neki određeni stav..to pričaju insajderi..može biti tako ali i ne mora..Jordanov motiv ne znam..može biti istina a može sadržavati i neke skrivene namjere.

Deyo

Desmodecici, Jordan poznaje dobro F1 iznutra, i od kada je poceo biti komentator F1, uvijek je bio dobro informiran, i davao vijesti koje bi drugi saznali kasnije. Tako da je navjerojatnije istina.

Deyo

Vec se Lh6/West44 pobrinuo da imas 9 minusa 😀
To nema nikakve sumnje da ej stvoren najvijeci lazan mit u historiji F1, a i historiiji sporta, ne bi li zmijuretina iz Austrije izvukla dobru cijenu. Ne samo Max da je bolji od njega, vijec i Alonso, i Kimi iz prime time. Rosberg i Button su bili tu negdje sa njime, jedino koga je on uspjeo pobetiti su Kovalainen i Bottas. Nadam se da ce sto prije da se otkrije tko je iz FIA pomagao u svemu ovome.

mody

drago mi je vidjet ovu stazu nakon 7 godina,,očekujem da ce biti dobra utrka ovdjesmo znali gledatz dobre utrke mozda bude i kišna

west 44

Hodo po ovoj stazi!!!

Related Posts