Lando Norris provukao se kroz kaos na Velikoj nagradi Toskane kako bi završio utrku na šestoj poziciji, osiguravajući tako svoje osmo osvajanje bodova u devet utrka ove sezone. No, za vozača McLarena to je bio rezultat koji je nadmašio sva očekivanja, jer je priznao da je njegova momčad još imala puno posla kako bi dobro podesila svoji trenutni bolid.

“Mislim da nismo imali dovoljno tempa da bismo zaista mogli učiniti puno više. Prošao sam pored Pereza jer sam osjećao kao da se puno muči i mogli bismo ga dobiti, ali me prošao kroz bokseve pa, iako sam ga dobio u prvom dijelu, sumnjam da bi u bilo kojem drugom dijelu utrke imali bolji tempo. Mislim da je tempo bio dobar do prve izmjene guma, ali nakon druge i treće, jednostavno su ostali imali jači tempo”, rekao je Norris.

Norris je priznao da ih je McLarenov nedostatak tempa u Mugellu, staze za koju su smatrali da odgovara njihovom automobilu – zbunio. Britanac je započeo utrku na 11. mjestu, dok je kolega Sainz startao deveti.

“Bilo je vrlo teško voziti. Uvjeti su bili vrlo slični suboti i nisu odgovarali našem bolidu. Imamo puno posla s bolidom, iako smo na nekim utrkama bili vrlo brzi, čini se sve dosta osjetljivim na različite uvjete i različite površine staza i to nam dosta otežava život”, zaključio je Lando.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
johhan peacedohan

Kako sezona odmiče nekako gube tempo posebno Sainz. Jako mi je neobično da je i Sainz učestvovao u onom hepeningu Truhle kobile na letećem startu, nekako ga doživljavam iskusnijim od druge djece.