Nakon priredbi na našem Grobniku u srpnju i stazi Slovakia Ring u kolovozu, FIA CEZ Prvenstvo srednjoeuropske zone i ESET Cup Series nastavljaju se od 4. do 6. rujna na Automotodromu Brno u Češkoj. Službeni naziv natjecanja je “Masaryk Racing Days – Podzimni Cena”.

Krug Automotodromom Brno dugačak je 5403 metra i ima 14 zavoja – osam desnih i šest lijevih. Širina staze je 15 metara. Staza je to na kojoj se redovito održavaju utrke Svjetskog MotoGP prvenstva, ali gostovale su tu i brojne druge prestižne serije, poput FIA Svjetskog GT prvenstva, Svjetskog Superbike prvenstva ili pak DTM-a.

Tijekom vikenda od 4. do 6. rujna Automotodromom Brno jurit će Formule, GT automobili, natjecatelji atraktivnih TCR Eastern Europe i Boss GP serija, a ponovno će se voziti i super zanimljive utrke Twingo Cupa. Sve ćete to moći pratiti u izravnim prijenosima na Kreator TV-u tijekom subote i nedjelje.

U subotu akcija kreće vrlo rano. Malo iza 8:30 prvi se put uključujemo na Automotodrom Brno, kako bismo ispratili prvu utrku Twingo Cupa. Od 10:05 u akciju će Formule, a prva utrka TCR Prvenstva istočne Europe na rasporedu je u 12:45. Nakon toga slijede utrke GT automobila, Twingo Cupa (druga utrka), Boss GP serije, a dan završavamo jednosatnom utrkom izdržljivosti od 17:20.

U nedjelju program kreće u 11:30 minuta drugom utrkom Formula, a u nastavku dana očekuju vas druge utrke Boss GP-a, GT automobila i TCR Eastern Europe prvenstva.

Prijenos utrka moći će se pratiti putem Kreator TV-a (Max TV, A1 TV, Iskon TV, Opti TV, Home TV), ali i na YouTube kanalu Kreator TV-a uz hrvatske i engleske komentatore.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o