Binotto jako uzbuđen oko dolaska Sainza

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
sladjan87

A je li Sainz uzbudjen ?

robif

Samo nemoj izgorit ili dozivjet poluciju od uzbuđenja

Desmosedici

Ja vas samo informiram..dobronamjerno, bez ikakvih skrivenih namjera..a ti opet po svom..zločesto.

Desmosedici

Stefano Domenicali ex. šef momčadi Ferrarija, sada Izvršni direktor Lamborghinija, preuzima od Chase Careya mjesto Predsjednika F1?..i to do kraja sezone?

Deyo

Ovaj Carey definitivno nije odradio dobar posao, jer ovo vise i nije natjecanje, ali me cudi odakle ti ova informacija o Domenicaliju? :/

Deyo

Sada procitah, mada procitah da Todd nece se kandidovati ponovo za mjesto u FIA. Sve je dobro, samo dok zmija ne gmize i uspinje se ka vrhu, nadam se da ce joj se stati na put.

mody

zao mi sta sainz odlazi iz mclarena dolazak ricciarda je los potez za moj mclaren

Deyo

Sto to smatras? Ricciardo je odlican vozac, sigurno u McLaren donosi i talenat, a i dobro atmosferu. Pitanje je, samo sto ce biti slijedece sezone sezone sa obe momcadi. Ovo sa Ferrarijem se pogorsava, i ne znam koliko ce biti bolje slijedece sezone, sto se tice McLarena, obzirom ko ce im biti dobavljac PU, i ko je iza toga…. Ne bih se iznenadio da Siedl odradi odlican posao, jer je talenat, do osvoje pole, i da im zmijuretine Wolff ulijeti u garazu i savjetuje da ne zadrzavaju Mercedes, kao sto je vec uradio sa Willamsom. Norbert Haug je za zmiju… Read more »

johhan peacedohan

Približno dva slična vozača po kvaliteti ali ne i po načinu vožnje s tim da mali prednost dajem Riccardu. Ne bih rekao da je iko tu izgubio.

Related Posts