Sebastian Vettel neće po dobrome pamtiti dvije ovogodišnje utrke na Silverstoneu, na kojem je u prošlosti pokazivao vrlo dobre vožnje dostojne četverostrukog svjetskog prvaka.

Na jučerašnjoj utrci za VN 70. obljetnice Formule 1 Vettel je prošao put s dna poretka, nakon izvrtanja u prvom zavoju, do ulaska u bodove, da bi na kraju završio na 12. mjestu.

”Dao sam sve od sebe, ali sam nažalost imao to izvrtanje u prvom krugu te nisam siguran što se točno tamo dogodilo. Mislio sam da me netko dotaknuo, ali na kraju je ispalo da sam previše otišao na rubnik te sam izgubio nadzor nad bolidom.”

Vettel je prokomentirao i strategiju Ferrarija koja je bila hard – hard – medium, što je po Nijemcu bila pogrešna opcija te je bila loše izvedena.

”Mislim da smo unatoč svemu tome morali odraditi bolju strategiju. Nakon prvog zaustavljanja u boksevima smo došli u gužvu te smo zbog toga morali ići ranije drugi put u bokseve, a onda sam morao odraditi 20 krugova na medium gumama što mislim da nije bilo idealno.”

”Naravno da mi je žao što je tako završilo i što sam imao još jednu tešku utrku. Šteta što nismo uspjeli doći tamo gdje smo trebali biti, a to je barem u bodovima,” zaključio je Vettel.

4
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Guest
LHx6

Na susjednom portalu preskaču činjenicu da se Vettel izvrtio i opet linčuju Binotta i tim kako strategijama uništavaju Vettela.

Napredak je da je ovdje toga napokon manje, ali možete početi… 😉

avatar
Član
Worf

meni vise smeta sto i wolffa lincuju i zovu zmijom podlacem itd itd…..a dali bi pola bogatstva da ga dovedu na pitwall

avatar
Guest
Panzer

To onaj Vetma licemjer jedno prica na areni a pravo misljenje iznosi na portalu!

avatar
Guest
LHx6

Istina, na Areni je sav u rukavicama.