Max Verstappen će u današnju utrku krenuti s treće startne pozicije što samo po sebi ne bi bilo toliko ni loše da nije zaostao punu sekundu za najbržim Lewisom Hamiltonom u (pre)moćnom Mercedesu.

Ipak, Nizozemac je svjestan situacije te zna da je izvukao maksimum iz trenutnog bolida, a za vratom mu je ‘puhao’,  pomalo neočekivano, Charles Leclerc u Ferrariju.

”Mislim da je moj krug već na kraju Q2 bio vrlo dobar, ali jednostavno nismo imali odgovor na njihovu brzinu. Od početka su oni bili prebrzi te to treba prihvatiti i krenuti dalje.”

Verstappen je unatoč velikom zaostatku zadovoljan trećim mjestom nakon pomalo razočaravajućih kvalifikacija u Mađarskoj.

”Zadovoljan sam trećim mjestom jer je to najbolje što smo danas mogli postići, a pogotovo je ovo dobar rezultat kada pogledamo rezultate od pred dva tjedna u Mađarskoj. U utrci smo im bliže po tempu, ali to ne znači da ćemo im moći parirati u tom segmentu. Ipak, krećem s treće pozicije i sve je moguće,” zaključio je Max.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
west 44

E ovo je jedina i prava istina!!!

avatar
Član
Mike-ferrari

Dobar je red bull tu su vec vise od 10 god i polako su postali konstantan faktor
Vrlo lijepa prica
Svaka cast

avatar
Član
LHx6

Bojim se da RB nikad više neće biti prvakom, barem ne u tvoje vrijeme. Biti će uvijek prijetnja, izvući će neke dobre pobjede i to je to. S marketinške strane za RB to je i dovoljno.

Trebao je ciljati Fer, McL koji će sigurno opet biti prvaci.