Lando Norris je u najavi duplog programa na Silverstoneu izjavio kako se izrazito veseli svojoj domaćoj utrci u Velikoj Britaniji, unatoč tome što ove godine neće biti prilike da gledatelji budu na tribinama.

”Odličan je osjećaj doći opet na Silverstone, pogotovo zbog toga što ćemo ove godine čak dva puta voziti na ovoj stazi. Imali smo priliku u ovoj kratkoj pauzi razmotriti što je bilo dobro, a što loše na prve tri utrke te se nadam da ćemo biti još kompetitivniji. Jedva čekam izaći na stazu da vidim koliko smo brzi na ovakvom tipu staze.”

”Staza pruža puno zanimljivih zavoja i prilika za pretjecanje. Znamo da će i konkurencija biti prilična brza ovdje, ali mi se moramo fokusirati prvo na sebe i na naše performanse, a tek onda na druge momčadi oko nas.”

Mladi vozač McLarena je najavio kako će u Silverstone doći s posebnom kacigom koju je uz pomoć njegovih fanova dizajnirao za VN Velike Britanije.

”Moja domaća utrka je posebna prilika kao i prošle godine te sam tom prilikom odlučio imati novi dizajn na mojoj kacigi. Žao mi je što neće biti navijača na tribinama ove godine, ali zbog zdravlja svih nas je to najbolja odluka. Nadam se da ćemo dogodine opet svi skupa zajedno uživati u Silverstoneu,” zaključio je Lando.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Šteta što nema derneka..svejedno će nas pozdravit British Empire sa rampe na kamionu.