Valtteri Bottas i Esteban Ocon će se pridružiti sada već ‘redovnim’ vozačima virtualnih utrka Formule 1 na Virtualnoj VN Monaka koja se vozi ove nedjelje od 19 sati.

Osim Bottasa i Ocona, kao i inače će se priključiti Norris, Leclerc, Albon, Giovinazzi, Latifi i Russell koji je pobijedio pred dva tjedna na VN Španjolske.

Kao i do sada, utrci će se pridružiti i neke poznate osobe poput Pierre-Emerick Aubameyanga, Thibouta Courtoisa, Kai Lennya te Luisa Fonsia.

Utrka će biti prikazana na društvenim mrežama Formule 1, njihovom YouTube kanalu te ne Twitchu.

Prije glavne utrke ćemo imati priliku gledati mlade nade Formule 2 i Formule 3 u njihovoj Virtualnoj VN Monaka, kao i F1 Esports Pro Exhibition utrku u kojoj će sudjelovati profesionalni Esports vozači.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

da nije korona ovog vikenda bi se monako vozio,, sada sam doznao da ona umjetna s lika mora pri ulasku tinel je bio jer su iza bili radovi dizalice gradit ce se neki hotel otok ,,,razbili su onaj zid 2015 tek sad priomjetio u videu gdje su bazeni s donjer strane to je bilo prijepiscine iza tabaka.. sad je tu ograda.nekoć monako je bio stratalo je sada di su boksovi, ondasu 1963 uveli startnu ciljnu ravninu di je sada trenutno, tunela je bio manji ograda nije bilo ,tek 1973 bazeni i onda duzi tunel

avatar
Član
F1 fan

Kažu da je razlog zašto hamilton ne želi voziti jer mu nije jasno kako da vozi sa jednakim bolidom kao i ostali

avatar
Član
LHx6

Zagrijavanje pred sezonu 🙂