Nakon što se malo spustila ‘prašina’ na nedavne prelaske između momčadi, novinari su napokon uspjeli doći do Carlosa Sainza Jr. koji je svojim prelaskom u Ferrari donio puno analiza i komentara.

Španjolac je u intervjuu objasnio kako se prvi kontakt između njega i Ferrarija dogodio već na zimu te da su mu njegovi šefovi, Andreas Seidl i Zak Brown, pružili podršku za vrijeme pregovora s momčadi iz Maranella.

”U trenutku kada sam vidio da postoji interes Ferrarija za sljedeću sezonu sam odmah otišao do Zaka i objasnio mu situaciju. On se ponio izrazito dobro te je rekao da mogu slobodno razgovarati s njima, ali da mu javljam kako napreduje situacija.”

Nakon što je Ferrari obznanio Sainzu kako bi ga sigurno htjeli u Ferrariju sljedeće sezone, Sainz je rekao to svojim šefovima te je to bio ključ za miran prelazak u redove druge momčadi.

”Ključ ovog procesa prelaska u drugu momčad je bila otvorenost i iskrenost svih uključenih strana u pregovore. To me čini izrazito sretnim i ponosnim što smo uspjeli na normalan način sve dogovoriti te se ovim putem želim još jednom zahvaliti Zaku i njegovom timu na suradnji.”

Na to je novinar upitao Carlosa Sainza što su mu rekli Brown i Seidl nakon što je potvrđen prelazak u Ferrari, a on je odgovorio:

”Bili su jako sretni zbog mene, odmah su mi čestitali. Rekli su da sam to u potpunosti zaslužio te da ću tamo imati odličan nastavak karijere,” zaključio je Sainz.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Da..bili su sretni kad su saznali da Sainz odlazi u Ferrari..da mogu spiskat novce na Riccia..a prije toga po narudžbi kukaju kako treba smanjit budžet na 100 m$..Hahahaha!