Silverstone je potvrdio da će VN Velike Britanije, ukoliko bude održana, biti odrađena bez prisutnosti navijača. 

Šef staze Stuart Pringle uputio je pismo kupcima ulaznica u kojemu je rekao da je nemoguće prisustvovati događaju koji bi se trebao održati u srpnju. Postoji neslužbena vijest da će Silverstone održati dvije uzastopne utrke nakon prve utrke u Austriji.

“Neizmjerno sam žalostan što moram objaviti da VN Velike Britanije neće moći biti održana pred navijačima na Silverstoneu,” rekao je Pringle.

“Ovu odluku smo odgađali najduže što možemo, ali kristalno je jasno da ne možemo održati utrku pod normalnim okolnostima s obzirom na trenutnu situaciju u zemlji. Naša dužnost je da svi budu zdravi i sigurni.”

“Već smo više puta rekli da ćemo učiniti sve što je u našoj mogućnosti da pomognemo Formuli 1 u alternativnim načinima za održavanje ove sezone. Trenutno radimo na omogućavanju utrkivanja uz prazne tribine.”

“Kupci ulaznica će imati opciju svoju rezervaciju prebaciti direktno na 2021. ili će dobiti povrat novca u punom iznosu. Svi će biti kontaktirani unutar dva tjedna sa svim detaljima.”

“Također, mogu potvrditi da planiramo iduće godine pokloniti više tisuća ulaznica radnicima zdravstvenog sustava i ostalim ključnim ljudima koji su doslovno riskirali svoje živote za nas sve u ovim kriznim vremenima,” završio je.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Nadam se da će barem naš British Empire moći odnekle kibit utrku..neka se preruši u čistača..ili nešto slično.

avatar
Član
mody

nek vrate 2 verziju silverstona kroz bridge ali pitam se sta ce zaraditi sada f1 bez publike,,,, bernie kaze this is so boring.steta sta nece biti monaka francuske zandvorta… ,,prokleta korona,