S obzirom na okolnosti diljem svijeta vezane za koronavirus koji je i dalje vrlo aktivan u populaciji, čelnici Formule 1 su odlučili produžiti stanku tijekom koje su tvornice zatvorene za sve radnike.

Kao što već znamo, ova stanka je pomaknuta s kolovoza na ožujak/travanj, a sada je produžena i na svibanj ako neka momčad neće moći odraditi stanku tijekom ova dva mjeseca.

U ponedjeljak se održao sastanak u trokutu FIAFormula 1Momčadi kako bi se raspravilo oko nekih stvari, a produženje stanke je bilo prvo na redu. Sve momčadi su odlučile podržati prijedlog te je Svjetsko vijeće vrlo brzo potvrdilo ovu jednoglasnu odluku.

FIA je napisala da su strateška grupa Formule 1, sportska komisija Formule 1 i sve momčadi dale suglasnost da se ovo dodatno pravilo implementira odmah.

FIA je u svom priopćenju na kraju dodala da će prijedloge i rasprave vezane za ovu temu razmatrati kako vrijeme bude odmicalo i kako se cijeli svijet bude borio s pandemijom koronavirusa.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

opet price o nastavku a svaka postopnesd postopned korona haraci gdjece se voziti koliko cemo utrka imazi6 ????tko ce biti blizu jednog drugog. mehanicari publika tko???? cijela sezona je ludnica,,, goovoje cekajmo 2021 good job lewis

avatar
Član
Desmosedici

Sve će se utrke vozit u Silvertoneu, gledatelji će biti napravljeni od stiropora, Lewis će pobijjedit sve utrke..dobro, može i Max jednu da bude sve pošteno..mi ćemo se divit kako se vozi u obratnom smjeru a nitko se nije zabio u ogradu..i tako to..Hahahaha!