Tijekom jučerašnjeg dana smo dobili potvrdu kako će nam početkom ljeta izaći nova Formula 1 igra pod nazivom – F1 2020.

Codemasters će još jednom pokušati na najrealističniji način dočarati vožnju bolida Formule 1 te će uz očekivana poboljšanja pružiti igračima mogućnost kreiranja vlastite momčadi s kojom će se pokušati probiti do samog vrha.

Naravno, nisu zaboravili ni nove staze u Vijetnamu i Nizozemskoj te će ljubitelji F1 franšize odvoziti prve krugove u virtualnom obliku prije nego pravi vozači dobe priliku iskušati svoje sposobnosti na tim stazama.

Osim toga, ostaje mogućnost pokretanja career mode-a u Formuli 2 kako biste nastavili svoj put prema najjačoj seriji. U Codemastersu nisu zaboravili niti povijesne bolide pa će deluxe verzija igrice imati dodatne bolide Michaela SchumacheraJordan 191, Bennettonove bolide iz 1994. i 1995. te Ferrari F1-2000 s kojim je došao do prvog naslova prvaka u momčadi iz Maranella.

Naravno, postoji još puno noviteta poput split-screena i biranja dužine sezone, a ono što sve znamo možete pogledati u traileru, a predviđeni izlazak igrice je 10. srpnja.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Pratiteljcro

Eh da Codemasters i njihov arkadni game engine kojeg recikliraju predughih 10 godina. Place mi se kad znam da dolazi “novi” nastavak serijala sa samo malo usminkanijom grafikom i sitnicama kao bolje animirani box a od fizike ni F. Od 2009 pa do danas ovo je ubiti ista igra, nazalost.