Ricciardo: Odgoda pravila za 2021. godinu neće utjecati na pregovore o novim ugovorima

Daniel Ricciardo ne vjeruje da će odgoda novih pravila koja su prebačena na 2022. godinu utjecati na pregovore o novim ugovorima s momčadima, bez obzira o kojem se vozaču radi.

Ricciardo se tako pridružuje Sebastianu Vettelu, Lewisu Hamiltonu, Valtteriju Bottasu i Carlosu Sainzu kao jačim imenima koja su izvan ugovora nakon 2020. godine.

“Sve se zabrljalo trenutno i teško je reći, ali moja najbolja pretpostavka je da će ljudi donositi odluke koje i dalje žele, bez obzira na to kako su se stvari promijenile.”

“Teško mi je vjerovati da bi bilo tko potpisao jednogodišnji ugovor samo da bude opet slobodan za sezonu 2022. godine, ponajviše zbog mogućih rizika. Ako niste u nekoj posebnoj situaciji, jedna godina u ugovoru je obično daleko od idealne. Pretpostavljam da će se svi ugovori potpisani od sad, prenijeti na datume koji uključuju početak 2022.”,  rekao je Ricciardo.

Ricciardo je rekao da je iznenađen kad je čuo vijest da će nova pravila biti odgođena do 2022. godine.

“Ostao sam iznenađen kad sam čuo vijest o odgodi pravila, tako da moram još malo razmisliti o svemu, prije nego što utvrdim kako ću dalje postupiti”, priznao je.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Giuseppe Ricciardo, Danijev otac, rođen je na Siciliji. Mama je iz Kalabrije. Otac u garaži odavno ima Ferrari F40 i Dino 246 GT. Ricci je Talijan “sa dna kace” da “obradujem”njegove fanove koji uglavnom ne vole ni Talijane ni Ferrari. Gigi, javi se..Hahahaha!

Gigi

Nakon svih katastrofa jos i to hahah, a nis navijat cemo za Ferrari 😉

Desmosedici

Tako je..navali sa Riccijem na špagete i popijte vino..iz teniske..Hahahaha!

Related Posts