Nakon što je prošlu godinu proveo u ulozi pored staze, Esteban Ocon se vratio u kokpit Formula 1 bolida. U 2019. je bio u Mercedesu u ulozi ispitnog i rezervnog vozača, a u 2020. se pridružio francuskoj momčadi Renaultu. Ocon već sada tvrdi da je razlika između dviju momčadi velika.

“U Formuli 1 se sve vrti oko detalja i jasno je da je Mercedes trenutno bolji od Renaulta u svemu. To ima smisla zato što u suprotnom ne bi osvojili tih šest titula. Međutim, sada vozim za Renault i učinit ću sve u svojoj moći da vratim Renault na vrh,” Ocon je izjavio za GQ magazin.

“Moramo ostati čvrsto na zemlji i ciljati na četvrto mjesto u ukupnom poretku. To je realističan cilj za Renault. Još uvijek nemamo brzinu za prva tri mjesta, ali s vremenom ćemo imati. Svaki dan naporno radimo kako bi postali bolji, ali to nije lako u okružju kao što je Formula 1.”

Renault je imao razočaravajuću sezonu u 2019 te se nadaju da će ove godine napraviti potreban iskorak da osiguraju četvrto mjesto u poretku, ali i da zadrže Daniela Ricciarda kojemu ugovor ističe s krajem sezone.

6
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
3 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Renault će u Melbourneu pradstavit pravu kolor shemu ili livreju za ovu sezonu..načuo sam ono što sam stalno i želio..i o tome pisao..dodatak bijele boje u žuto-crnu kombinaciju..meni je to mnogo ljepše izgledalo nego ovo zadnjih sezona samo žuto-crna shema..nešto kao legendarni RE 30 turbo Prost-Arnoux..možda im je baš Prost to sugerirao.

avatar
Član
F1 fan

Pa zašto onda nisi otišao voziti za mercedes? Joj da, zaboravio sam prošle godine nisi ni vozio jer te perez isprašio jazavac mali

avatar
Član
johhan peacedohan

Perez je jako potcjenjen vozač, po mom mišljenu kad bi svi vozili isti bolid u istim uslovima bio bi u top 5. Ocon nije ostao u Mercedesu jer se ne bi ponašao kao steward glavnom vozaču već bi imali scene kao iz Ferrarija prošle sezone.

avatar
Član
Desmosedici

Slažem se što se tiče Pereza. Karijera mu je pošla naopako od kad je kao velika nada došao u već posrnuli Mclaren, koji nije bio konkurentan za pobjede..vjerojatno je tada imao frustacije a inače je sklon ..ima problema sa ponašanjem..to mu je sve unazadilo karijeru.

avatar
Član
sladjan87

Ovoga treba nazad u Mercedes , sto nisi ostao tamo ?

avatar
Član
Pratiteljcro

sokol (toto) ga nije volio xD Valjda im je draze da botara minimalno pritisce hama a da je ovaj tamo, vjerujem da bi stvorio veci pritisak