Šef momčadi Red Bulla, Christian Horner, uvjeren je da će sezona 2020. bez obzira na trenutnu situaciju ipak biti za pamćenje. Trenutno VN Kanade stoji kao utrka koja će otvoriti sezonu tek 14. lipnja. Momčadi Formule 1 su dogovorile prebacivanje ljetne stanke na proljeće kako bi iskoristili kolovoz i rasporedili ostale utrke.

“Svi iz Formule 1 trenutno naporno rade kao kolektiv, da bi učinili ispravnu stvar s obzirom na neviđene okolnosti s kojima smo svi trenutačno suočeni.”

“Uvedene su brojne mjere kako bismo bili sigurni da, kad se vratimo utrkivanju, to učinimo sigurno za naše navijače, zaposlene u Formuli 1 i zajednice koje posjećujemo.”

“Stoga u potpunosti podržavamo mjere koje su primijenili FIA i Formula 1, uključujući odgađanje uvođenja novih tehničkih pravila do 2022. godine.”

Momčad Red Bulla se odlučila pridržavati sigurnosnih mjera te će 27. ožujka zatvoriti svoju tvornicu u Milton Keynesu.

“Trenutno se u Red Bullu fokusiramo na osiguravanje najboljih mogućih mjera kako bismo osigurali zdravlje i sigurnost našeg osoblja i njihovih porodica.”

“Kao i svi navijači, dijelimo razočaranje što se ne možemo utrkivati i što su naredne utrke odgođene ili otkazane poput VN Monaka, ali ova pandemija nadilazi naš sport i promjene su nužne s obzirom na trenutnu globalnu situaciju.”

“Budite sigurni, kad sezona počne, bit će jedna za pamćenje.“

Sigurno je da će sezona 2020. ostati upamćena po najviše otkazanih utrka u povijesti Formule 1, ali kada sezona počne želimo je pamtiti i po uzbudljivom utrkivanju.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
emironi

Kako stvari stoje ova sezona ce biti takva da cemo jedva cekati da je zaboravimo.
Kakvo pamcenje i kakvi bakraci! 🙂

avatar
Član
mody

biti ce samo 2 utrke nista odsezone dok god traje ovo č udoviste koje razara cijeli svijet