Nakon više od dva i pol mjeseca stanke Formula 1 kreće u svoju novu sezonu! Prvo su na redu dva predsezonska testa, a prvi započinje sutra u 9 sati ujutro po hrvatskom vremenu u Barceloni.

Ove sezone gledat ćemo dva testna perioda od po tri dana, prvi od 19. do 21. veljače i drugi od 26. do 28. veljače, te je time ukupan broj dana smanjen s osam na šest. Ako sve bude u redu, ove se godine ne bi trebala ponoviti situacija od prošle godine, kada je Williams izgubio prvih nekoliko dana zbog kašnjenja u dizajniranju bolida.

Oba testa u Barceloni bit će u izravnom prijenosu, tako da sva događanja možete pratiti na F1 TV (gdje je u tijeku i akcija na pretplatu) ili na programima Sky Sportsa UK. Na našem portalu ćete svakodnevno dobivati izvještaje iz Barcelone te ćemo na kraju svakog testa proanalizirati prethodne dane.

Skoro sve momčadi su odlučile koristiti samo vozače koji će biti glavni vozači u tekućoj sezoni – jedini izuzetak je Alfa Romeo, kojemu će prvog dana Robert Kubica biti za upravljačem bolida tijekom jutra. U slučaju gdje su dva vozača navedeni za pojedini dan, prvi vozač će voziti ujutro a drugi poslije pauze za ručak.

Momčad Srijeda 19.2 Četvrtak 20.2 Petak 21.2
Mercedes Bottas/Hamilton ? ?
Ferrari Vettel Leclerc/Vettel Leclerc
Red Bull Verstappen Albon Verstappen/Albon
McLaren Sainz Norris Norris/Sainz
Renault Ocon/Ricciardo Ricciardo/Ocon Ocon/Ricciardo
AlphaTauri Kvyat Gasly Kvyat/Gasly
Racing Point Perez/Stroll Perez Stroll
Alfa Romeo Kubica/Giovinazzi Raikkonen Giovinazzi
Haas Magnussen Grosjean Grosjean/Magnussen
Williams Russell/Latifi Russell Latifi

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o