Momčad Mercedesa je upravo predstavila svoj novi bolid za nadolazeću sezonu – W11! U Silverstoneu su održali ‘shakedown’ te su vozači po prvi puta isprobali novi bolid.

Iako smo pred nekoliko dana vidjeli livreju novog bolida, na Valentinovo nam je Mercedes pripremio prve slike novog bolida s kojim će pokušati zadržati status najbolje momčadi u hibridnoj eri Formule 1.

Prema prvim fotografijama Mercedes je zadržao sličan koncept bolida, ali se vide neke promjene u odnosu na prošlu sezonu. Livreja je malo promijenjena te ima nekoliko detalja crvene i crne boje.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
4 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
madgalico

Nista…LH krecemo po 7. naslov! ;p

avatar
Član
klepesina

The beast is finaly come….

avatar
Član
Desmosedici

Odličan bolid, kao i uvijek..dizajn je pošao u smjeru kako sam predviđao..neću vam ja tu ništa mudrijat, samo ću vam dat par pasusa iz Motorsporta: Mercedes tehnika: je li W11 već ostario Ferrari? Napisao: Franco Nugnes Koautor: Giorgio Piola 14. veljače 2020., 12:59 Prve slike nove srebrne strijele pokazuju kako u Brackleyju imaju aerodinamične koncepte ekstremnih rješenja. Otvoreni su otvori za radijator u stilu Ferrari. Za navijače Ferrarija bio je to hladan tuš. Prve slike Mercedesa W11 EQ Performance, iznenada su postale SF1000 predstavljene prije samo tri dana u Reggio Emiliji. Automobil koji vozi u Silverstonu predstavlja vrhunsko stanje aktualnog… Read more »

avatar
Član
Desmosedici

Ispričavam se za loš prijevod ovog pasusa. Trebao bi glasit odprilike ovako:Mercedes je pokazao prilično klasično prednje krilo nakon prelaska na filozofiju outwasha. Iako je usvojeno, rješenje mnogo manje gura zrak sa strane od onog koje je Alfa Romeo predstavio na modelu C39 koji se vozi s Raikkonenom u Fioranu. Još jednom, pozdrav svima!

avatar
Član
LHx6

Daj ne budi skroman. Nisi ti to predviđao ti si to njima savjetovao i poslušali su te. Kad pričaš gluposti te prozivam, ali kad znaš znaš i treba te pohvaliti.

avatar
Član
Desmosedici

Neka sam i to dočekao da me ti pohvališ..svaka čast..Gdje mi je Gigi koji me redovito hvalio u ovakvim situacijama?..Gigi, javi se..

avatar
Član
Desmosedici

Za ove što su mi gore mučki udarili minuse..ja zapravo tu nisam ništa komentirao..samo sam prenio dio toga što se piše o ovoj temi..volio bih da su se i oni javili..i nešto suvislo napisali.