Haas predstavio livreju bolida za novu sezonu!

Momčad Haasa je objavila prve digitalne fotografije nove livreje bolida za 2020. godinu. Time su se vratili na sam početak njihove avanture u Formuli 1 gdje su isto koristili sivu, crvenu i crnu boju na bolidima.

Nakon prošle sezone gdje su imali boje Rich Energyja, njihovog glavnog sponzora, Haas se odlučio vratiti na prvotne boje s kojima su imali puno boljih rezultata. Prvo pojavljivanje novog bolida će biti u Barceloni prije početka testiranja, ali su fanovima ipak odlučili pokazati novu livreju unaprijed.

Guenther Steiner je dao izjavu povodom predstavljanja novih-starih boja na njihovim bolidima te je rekao da su naučili greške od prošle sezone koje ne smiju ponoviti i ove.

”Uvijek je uzbudljivo gledati razvoj novog bolida, ali nam je primarna zadaća ove godine ne ponoviti greške koje smo radili prošle. Kako je pravilnik ostao isti, nismo imali problema u razumijevanju što moramo popraviti te mislim da će VF-20 biti dobra evolucija prošlogodišnjeg bolida.”

”Prošle godine smo napravili veliki korak unatrag što se tiče performansi, ali mislim da smo naučili greške koje nećemo ponoviti – svi u momčadi znaju da moraju napraviti bolji posao. Jedva čekam vidjeti novi bolid na stazi gdje ćemo pokušati odraditi puno testova kako bi se adekvatno pripremili za prvi trkaći vikend u Australiji,” rekao je Steiner.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Ovaj HAAS VF19 je jako..jako sličan Ferrariju SF 90..pogotovo kad su stavili ovo novo prednje krilo..isto kao ono kod Ferrarija..da VF19 prebojimo u crveno teško bi se razlikovali..ne znam što im je sve pošlo po zlu ove sezone..gdje su griješili..mislim da su gume i njima predstavljale glavni problem..Ferrari je to donekle uspio riješit a oni nisu..na kraju rezultat je bio skroman u odnosu na veliki potencijal bolida.

klepesina

promasen koncept eto zasto nisu uspjeli a kako su ovi samo preuzeli taj koncept pisi jos jednu sezonu bez rezultata

Desmosedici

Ne klepeći bezveze..imaš dovoljno godina da pokušaš biti ozbiljan.

Desmosedici

I Mercedes W11 je preuzeo ovaj koncept..vidjet ćeš..neka i njemu bude zadnja sezona i bez rezultata..Hahahaha!

Desmosedici

Ovo je stari..lanjski HAAS VF19..malo ga prešpricali..ili preljepili u novu color shemu..livreju..novoga još nismo vidjeli..biće i taj opet kopija Ferrarija.

Desmosedici

Ispričavam se..ovo je stvarno novi HAAS VF20..nema puno razlike od VF19 pa sam se zabunio..sve kao što sam rekao..sada potpuna kopija Ferrarija SF90.

klepesina

smece americko talijansko

Desmosedici

Da..i Indy car je također smeće američko talijansko japansko..Dallara Chevrolet Honda..šta ćemo..svuda talijani prevaranti..Hahahaha!

Related Posts