Piše: Edin Felić

Nakon što je Nico Hülkenberg krajem prošle sezone napustio Renault, njegovo mjesto zauzeo je mladi vozač, Esteban Ocon. Iz Renaulta se nadaju da će sezona 2020. biti uspješnija od prethodne.

“Vozači su iznimno motivirani. Esteban se vratio nakon godinu dana i želi pokazati da zaslužuje mjesto u F1. Možete vidjeti želju u njegovim očima i donio je novu energiju u momčad. Njegov dolazak unio je živost u našu momčad pred početak nove sezone”, izjavio je šef momčadi, Cyril Abiteboul.

Esteban Ocon, koji je sezonu 2019. proveo kao rezervni vozač Mercedesa, izjavio je da ne može dočekati početak naredne sezone.

“Vrlo sam uzbuđen i ne mogu dočekati testiranja u Barceloni. Dugo smo se pripremali i spreman sam za nove izazove. Korisno je što sam imao priliku testirati bolid Renaulta u prosincu,” izjavio je Ocon.

Esteban se vratio tamo gdje želi biti i ima priliku dokazati se.

“U Formuli 1 se sve brzo razvija, tako je i u Renaultu. Mislim da ću se brzo prilagoditi i spreman dočekati prvu utrku sezone. U radu s različitim timovima možete naučiti više nego inače te time postajete zreliji vozač.”

“Želim još napredovati i siguran sam da će Ricciardo i moj tim doprinijeti tome”, dodao je Ocon.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o