Gerhard Berger smatra da su Max Verstappen i Charles Leclerc jednaki kada je riječ o samom talentu, ali vjeruje da su bitno različiti u načinu na koji pristupaju karijeri.

Predviđa se da će ovaj dvojac biti sljedeća generacija superzvijezda koji će se boriti za naslove prvaka i da će sport nositi na svojim krilima naredno desetljeće.

Natjecali su se jedan protiv drugog tijekom svoje karijere u juniorskim serijama, a zatim i u Formuli 1. Verstappen je uspjeh započeo s Red Bullom, a Leclerc se pridružio Ferrariju 2019. godine kao glavni vozač.

Unatoč njihovim sličnostima u pogledu talenta i godina, Berger je istaknuo razlike koje ih čine posebnima:

“Njih dvoje su bitno različiti. Verstappen je agresivan i nepredvidiv. Potpuno je apolitičan, kaže što misli i dovoljno glasan da ga svi čuju i tako stalno vozi.”

“Leclerc ostavlja dojam da je mirniji i obzirniji vozač. Vidim kod njega više kalkulacija, više politike. Kao što rekoh, potpuno drugačiji pristup, ali na istoj razini u pogledu sposobnosti.”

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Berger na lijepi način želi reći da su obojica motorički jako sposobni, samo jedan je gluplji i bezobrazniji a drugi je pametniji i obzirniji.

avatar
Guest
LHx6

Gdje u tekstu ima riječi o pameti? Ti vidiš ono što želiš. Razlike su (po Bergeru i članku) da je jedan politikanski raspoložen dok je jedan direktan i iskren.

avatar
Član
Desmosedici

Iskren..neiskren..političan..apolitičan..to su priče za malu djecu..jedino stoji ono obziran i bezobziran iliti bezobrazan. Pitaš gdje u tekstu ima riječi o pameti?..To je tako razvidno kad se čita “između redaka”..ako to ne razumiješ ne mogu ti pomoći.