Alfa Romeo sedma je momčad koja je objavila datum predstavljanja svog bolida za 2020., a do danas jedina koja će to učiniti na prvi dan predsezonskih testiranja.

Manje od mjesec dana ostalo je do službenih testova u Barceloni, a prije izlaska na stazu prvog jutra, u srijedu 19. veljače, Alfa Romeo će predstaviti svoj novi bolid.

Kimi Raikkonen i Antonio Giovinazzi trebali bi pokazati svijetu svoj stroj za novu sezonu u 8:15, samo 45 minuta prije izlaska na stazu.

Prošle sezone Alfa je imala dobar početak, ali nakon ljetne stanke stvari su krenule nizbrdo pa je na kraju osvojeno tek osmo mjesto konstruktorskog poretka. Talijani se ove godine nadaju boljim izdanjima, a u razvoju bolida trebao bi im pomoći novi rezervni vozač – Robert Kubica.

Poznati datumi predstavljanja bolida:

Ferrari: 11. veljače
Renault: 12. veljače
McLaren: 13. veljače
Alpha Tauri: 14. veljače
Mercedes: 14. veljače
Racing Point: 17. veljače
Alfa Romeo: 19. veljače

9
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
8 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Claudio Domenicali, Ducati Motor Holding CEO: “Racing is and has always been a fundamental part of our company, even in such a particularly complicated era where technology is drastically changing our surroundings. We are proud to represent an excellent territory, the Motor Valley, in the competitions. This is an incredible area that within a ray of 150 kilometers sees prestigious brands such as Ferrari, Lamborghini, Maserati, Dallara, Pagani and of course Ducati, that is situated just 15 minutes away from the centre of Bologna. This is what racing is for Ducati: an advanced technological incubator, a showcase for Italian intelligence… Read more »

avatar
Član
mika.KA

zato ti vozis opela hahahahha….

avatar
Član
Desmosedici

Moram se stalno ponavljat. Rekao sam ti da mi Opel služi za radit a Alfa za uživat u vožnji. Možeš shvatit?..Ili da ti nacrtam?..lakše je.

avatar
Član
Desmosedici

P.S.
MotoGP: DesmoDovi ima novu crvenu igračku, a zove se Ducati Desmosedici GP20 !
MotoGP Ducati Desmosedici GP20 – Osmog ožujka na VN Katara Mission Winnow Ducati Team će krenuti u napad na Marqueza upravo na ovoj crvenoj munji – Desmosediciju GP20!

avatar
Član
mika.KA
avatar
Član
Desmosedici

Uhh!..Laknulo mi je kad vidim da ovo pišu neki bezveznjaci..ne razlikuju uzdužni nagib bolida zvani RAKE i napadni kut prednjeg krila..njima je to isto..a što se tiče Ferrarijeva dizajna za ovu sezonu..mislim da ne trebaju napuštat onaj low drag koncept..treba ga samo poboljšat u nekim stvarima..izgleda da i Mercedes prelazi na taj koncept..lani je kod Ferrarija caka bila u lošem prednjem ovjesu..Mercedes i Red Bull su imali sofisticiraniji prednji ovjes koji je bolje zagrijavao prednje gume i održavao ih u radnom prozoru. Ferrari je slično rješenje imao na Alfi ali nije imao hrabrosti da to ugradi na svoj bolid nego… Read more »

avatar
Član
mika.KA

da s razumjevanjem procitas clanak skuzio bi da su i “bih strucnjaci” to procitali na drugom portalu

avatar
Član
Desmosedici

Da..to je pisao Autobild..nisam ni mislio da su oni ili možda ti..Ali to je sve na razini glasina, špekulacija..i politikanstva..i tko zna čijih interesa..znam da će Ferrari testirat u dvije faze, nešto slično kao Mercedes prošle godine. Znači prva faza testiranja je testiranje mehaničkih komponenata i mehaničkpg gripa sa osnovnom aerodinamikom..druga faza je testiranje aerodinamičkog kompleta za početak sezone i fino podešavanje bolida..tada ćemo vidjeti pravo stanje stvari i znati mnogo više nego sada. LP!

avatar
Član
mika.KA

nemoj se sekirati