Nico Hülkenberg kaže da ne žali zbog ničeg u svojoj karijeri Formule 1, ali je priznao da mu se srce paralo kada je nedavno gledao reprizu Velike nagrade Brazila iz 2012. godine.

Hülkenberg je tada naprijed vodio utrku, s dosta razlike ispred ostatka vozača, sve do izlaska sigurnosnog automobila koji je sve to poništio. Trenutak kasnije, izgubio je prednost od Lewisa Hamiltona, ali dok je pokušavao natrag prestići tadašnjeg vozača McLarena, oni su se sudarili u prvom zavoju, što je zapravo okončalo nade Nijemca za dobrim rezultatom.

Osvrćući se na karijeru na VN Abu Dhabija, Hülkenberg je priznao da je utrka 2012. na Interlagosu možda jedini dan za koji bi on volio da je ispao drugačije.

“Ironično je da sam baš nedavno odmarao u krevetu gledajući stare utrke i pokrenuo prijenos i bila je upravo ta utrka. Vodim u utrci i sve sam gledao iznova i srce mi se paralo. Da, to je bio dan. Prije sigurnosnog automobila vodio sam s 50 sekundi. Dakle, bila je to posebna utrka, poseban dan, vrlo mladi Hulk”, rekao je Nico.

Upitan da li osjeća da bi ta pobjeda tog dana mogla promijeniti njegovu karijeru, Nico je rekao:

“Možda bi to bilo moguće. Ali, uvijek je teško reći što bi se dogodilo u toj situaciji. Ne znam.”

Upitan kako se osjeća s potencijalnim završetkom svoje karijere u Formuli 1, Hülkenberg je odgovorio:

 “Da budem iskren, u redu mi je. Nije to novo, već neko vrijeme znam da to dolazi. Ali dio mene je također uzbuđen zbog budućnosti. Znate, zatvorite ovo poglavlje i otvorite novo. A što bi se moglo dogoditi u budućnosti? Ne znam, trenutno nitko ne zna.”

“Sada se želim nekoliko mjeseci odvojiti od utrka, a zatim vidjeti što razmišljati i osjećati i ponovno sve procijeniti.”

4
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
4 Autori komentara
avataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

nick heidfeild je bio dobar vozač slično njemu šutio ivozio

avatar
Član
Desmosedici

..Da..samo je Nick the Quick bio dosta uspješniji..doduše, nije ni on nikad pobijedio na GP utrci ali je osvojio 13 podija, jedan pole i 2 najbrža kruga u utrci..dobro, vozio je i konkurentnije bolide kao što su bili Williams BMW, Sauber BMW pa Renault.

avatar
Član
Worf

on izbacio hamiltona a zali…….jao jao

avatar
Član
Pratiteljcro

pa nije ga namjerno izbacio…