Ferrari uvodi prilično značajne promjene u svoj motor, kao i dodavanje puno više aerodinamičkog utjecaja svom bolidu za 2020. godinu, u svom nastojanju da sruši Mercedesovu dominaciju.

Sebastian Vettel i Charles Leclerc pobijedili su u samo tri utrke u 2019. godini.

“Promijenili smo poprilično našu pogonsku jedinicu, u smislu arhitekture, cilindra. To je prilično velik pregled promjena samo da se pokaže da se ovdje opet može učiniti puno. Promjena koju tražimo sljedeće godine prilično je značajna baš na samom motoru”, rekao je Binotto.

Iako je Ferrari u 2019. godini postigao prednost u brzini na ravnim dijelovima, nedostatak brzine u zavojima pokazao se previše skupim na nekoliko utrka.

“Naš automobil sljedeće godine cilja na puno više aerodinamičkog utjecaja. Ne očekujemo da ćemo biti toliko u prednosti na ravnim dijelovima kao što smo bili, ali nikad ne znate što rade ostali”, nastavio je Binotto.

Ferrari je u procesu dovršavanja dizajna svoje šasije za 2020. godinu, a Binotto je rekao kako ima još nekoliko radnih sastanaka kako bi se postavila specifikacija bolida za predsezonska testiranja u Barceloni. Tim će svoj automobil predstaviti 11. veljače, osam dana prije prvog trodnevnog testa u Španjolskoj.

“Prolazimo kroz sve homologacije, ali još uvijek radimo u zračnom tunelu. Svakako, koncept je definiran”, zaključio je Binotto.

16
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
4 Komentara na temu
12 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
White Lion

FIA odmah trebe pregledati cijeli motor i sve mogucnosti kojima bi njime varali jer sada je vise nego ocito da su to radili ove sezone u sredisnjem dijelu kada su odjednom preko noci postali najbrzi bolid na stazi, a nakon sto se zatrazio pomni pregled rada motora ta brzina je odjednom izgubljena

avatar
Član
Desmosedici

Ne znam čitaju li ovo u FIA-i. treba im svakako skrenut pozornost na lumena sa nickom White Lion..šteta je da takvi stručnjaci propadaju..a da tamo nekakvi talijani varaju pošten svijet.

avatar
Član
sladjan87

Ma da , samo kad svabo ne vara . Ha ha ha

avatar
Član
Desmosedici

Švabo ne vara..talijani varaju..a ovo su englezi..oni ne varaju..oni samo donose sva pravila i propise kako njima odgovara..Hahahaha!

avatar
Član
Desmosedici

British Empire, javi nam se..daj nam pojasni ovo što će biti sa Mercedesom nakon Brexita..štoo?..ne možeš?..još si u zatvoru?..Hahahaha!

avatar
Član
147 kt

A daj mi rečite kad crni dode 2021 u Ferrari jel budete nastavili pljuvat po Ferrariu il se budete okrenuli za 360.

avatar
Član
Desmosedici

..Mercedes napušta F1, crni će u Ferrari, a oni mrze Ferrari ..Mclarena su se odrekli i “zalijepili” se za Mercedes..sad će posrani natrag u englesku..da navijaju za Williams..Hahahaha!

avatar
Guest
Panzer

Jedino ako napusti možete bit prvi papčino, ali na vašu žalost ništa od toga!

avatar
Član
Desmosedici

..ostavi sad to..a znaš li ti što je Fiorano?..Hahahaha!

avatar
Guest
Panzer

Što si tupav toliko, kako možeš uopče postavlja takva pitanja na portalu kad i onaj koji ne zna pogleda wiki i zna. Schumacher najbolje zna tu stazu jer se vrtio na njoj danonočno kad je htio i koliko i da nije bilo te staze i neograničenog testiranja pitanje dali bi bio prvak sedam puta. Znači glavni testni poligon za sve Ferrarijeve muljavine u prošlosti i budučnosti!

avatar
Član
Desmosedici

Bravo! Odgovor je točan..nisam ja tupav..čekao sam vas da se ulovite u onoj drugoj kolumni..ali niste ni vi tupavi..pozdrav..Hahahaha!

avatar
Član
Desmosedici

..kaži mi, jeli se novi Cavallino već provozao po Fioranu? ..to mafijozi vješto zamaskiraju pa pošten svijet misli da oni nešto drugo testiraju.

avatar
Guest
Panzer

Popuši ti crnom blanju!

avatar
Član
147 kt

Decec kaj si ti nekulturan.

avatar
Guest
Panzer

Mufljuzi vidili da su otkriveni u muljanju pa sad mijenjaju koncepciju motora da se prilagodbe pravilima, jasno kao dan!

avatar
Član
Desmosedici

Opet pričaš gluposti.. što ćemo sad..Brexit?..kući u Stuttgart ili napustit f1?