4
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
BMWjac

Aldebaran

avatar
Član
George

Zašto promjena imena, zaštoooo, pa ovo sve više liči na neko esport natjecanje sa debilnim imenima timova…. AlphaTauri, i RacingPoint….. jesus

avatar
Član
BMWjac

Ulaskom u F1 korporacija Red Bull, najpoznatiji svjetski proizvođač energetskih napitaka, kupila je dvije momčadi preimenovavši ih u Red Bull i Toro Rosso. Mnogi, neupućeni, tada su se upitali otprilike ovako: “Dobro, jasno nam je zašto Red Bull, time reklamiraju svoj proizvod, i nije im F1 jedini kanal promidžbe, kupili su i nogometne klubove u Austriji, Njemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama koje su također nazvali Red Bull, sponzoriraju i neka natjecanja u ekstremnim sportovima pod nazivom Red Bull. Ali, zašto Toro Rosso? Šta im to znači? Zašto su toj drugoj momčadi dali ime Toro Rosso? Odgovor su znali Talijani i ostali… Read more »

avatar
Član
Desmosedici

Nije to baš tako..u Italiji se jako pitaju Tifozi..navijači Ferrarija..nedavno je provedeno istraživanje na temu dolaska Lewisa u Ferrari..utvrdilo se da su Tifozi jako podijeljeni oko toga..54% podržava dolazak Lewisa a 46% ih je protiv.