Nico Hülkenberg neće preuzeti ulogu testnog vozača ni u jednoj momčadi 2020. godine, usprkos nedostatku opcija za zadržavanje mjesta kao glavnog vozača. Povezivanje s BMW-ovim DTM timom nazvao je “lažnim vijestima”. Nico je izgubio mjesto u Renaultu od Estebana Ocona, a u međuvremenu su se popunila i mjesta kod Haasa i Alfa Romea.

Alfa Romeo bio je posljednja održiva opcija za Hülkenberga prije potvrde te momčadi da će Antonio Giovinazzi s Kimijem Räikkönenom voziti 2020. godine, što je realno okončalo šanse Nicoju da zadrži status vozača Formule 1, nakon što je isključio povratak u Williams.

Hülkenberga su nakon svega upitali hoće li razmotriti odlazak na ulogu test vozača kako bi zadržao svoje veze sa sportom i 2020. godine. Ali jasno je rekao da to neće razmatrati, rekavši:

“Ne, to nije opcija.”

Upitan da li bi radije vozio neku drugu seriju, Hulkenberg je nadodao:

“A možda se neko vrijeme i ne utrkivati. Iskreno, ne znam trenutno. Ovisi o tome što se sve događa i što se ovdje događa. Jednom kada dobijemo odgovor, pogledat ću druge stvari. Ne želim žuriti u nešto samo kako bih se utrkivao. To mora biti nešto što volim, izazov koji me uzbuđuje. Za sada još nemam neki zaključak, niti savršen odgovor.”

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
F1 fan

Sad bus vozio bicikl