George Russell možda je impresionirao u svojoj debitantskoj sezoni s Williamsom, ali kaže da ne traži validaciju svojih rezultata i brzine od strane Mercedesa, kao partnera usko povezanog s njegovim Williamsom, ali zna da se pomno prati njegov napredak. Russell kao Mercedesov junior, prešao je u Formulu 1 s Williamsom za 2019. godinu nakon osvajanja prvenstva u Formuli 2 prošle godine. Russell je impresionirao svojim nastupima, iako nije uspio postići nijedan bod.

“Naučio sam tijekom svoje tri godine s Mercedesom da se očekuje obavljanje vrlo dobrog posla. Ako ste poštar i šaljete pismo, ne očekujete da ih netko potapše po leđima zbog slanja pisma – to je njihov posao. Tako i moj posao, Mercedes je uložio u mene, vjeruju u mene. Moj posao je obavljati sve na visokoj razini, iz tjedna u tjedan jer to očekuju od mene.”

“Mercedes pozorno prati sve, svaku sesiju, svaku kvalifikaciju, svaku utrku koju vozim. U ekipi se definitivno osjećam prepoznatljivo, ali isto tako je dobro znati da sam prepoznat i izvana. To ne znači puno, ali kao što rekoh, ovdje sam zbog sebe, ovdje sam jer želim raditi najbolji posao za sebe. Ne tražim pohvale ni od koga, stvarno. Samo radim najbolje koliko mogu”, rekao je Russell.

Russell je sada najstariji član Mercedesovog programa za mlade vozače, nakon prelaska Estebana Ocona u Renault. Unatoč praznom mjestu zbog odlaska Ocona, Georgeova razmišljanja se nisu promijenila:

“Mislim da to ne mijenja mnogo za mene pošto je Esteban odstupio. Na papiru je to definitivno vrlo dobro, ali u cijeloj svojoj karijeri nikada nisam pokušao gledati predaleko ispred sebe”, rekao je Russell.

 

 

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o