Auto klub “Ina Delta” iz Zagreba kao organizator i Auto klub “Dugo Selo” kao suorganizator pobrinuli su se za održavanje “1. Nagrade Regije Sjever” za Otvoreno Prvenstvo Zagreba u disciplini ocjensko spretnosne vožnje. Natjecanje će se održati u Zagrebu, 26. listopada 2019.

Za lokaciju ovog novog natjecanja organizatori su odabrali parkiralište TZV “Gredelj” na adresi Vukomerička cesta 89 u Zagrebu. Uz najavu sunčane i tople jesenske subote, trebali bismo svjedočiti lijepom automobilističkom događaju, koji će biti svečano otvoren u 11:15, a nakon toga pristupit će se realizaciji pet posebnih ispita spretnosti. Očekuje se da će samo natjecanje trajati od 11:30 do 15 sati.

Prema ukupnoj dužini, automobili će biti razvrstani u klase. Klasa 1 podrazumijeva automobila do 3500mm ukupne dužine, klasa 2 automobile između 3500 i 4000mm ukupne dužine te klasa 3 automobile iznad 4000mm ukupne dužine. Tu je i klasa Challenge, za novije vozače u natjecanju.

Uz one redovite vozače Otvorenog Prvenstva Zagreba, vozače licencirane u svojim klubovima čiju listu prijava možete pogledati ovdje, u OSV-u se okušati mogu i vozači amateri. Svi zainteresirani samo trebaju doći na prijave u subotu ujutro između 8:30 i 9:30.

“1. Nagrada Regije Sjever” bit će četvrto natjecanje u sezoni Otvorenog Prvenstva Zagreba, a u ukupnom poretku nakon tri natjecanja vodi Marko Cavor iz AKK Zanatlija s 29 osvojenih bodova. Drugi je Matija Novosel iz AK Ina Delta s 22 boda, dok je na trećem mjestu Florian Blažutić iz AK Dugo Selo s 18 bodova.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o