Sebastian Vettel je unatoč gubitku jednog mjesta nakon starta utrke od Hülkenberga, ubrzo vratio četvrto mjesto i lovio priključak prema vodećoj trojici. Ipak, uslijedila je greška u Ascariju.

“Imali smo odličan start. Izgubio sam jedno mjesto doduše, ali ubrzo sam ga vratio i počeo hvatati priključak za vodećima. Zatim je uslijedila greška, izgubio sam zadnji kraj, nisam ga uspio uloviti, jednostavno je tako ispalo i napredak u utrci je otišao nepovratno.”

“Mučio sam se da mi se ne ugasi auto, a nisam bio ni siguran kako ću se uspjeti vratiti na stazu, te nisam uspio vidjeti tko i kako dolazi u susret”, objasnio je Vettel za situaciju sa Strollom.

Na pitanje da li još uvijek voli Formulu 1, Vettel je odgovorio:

“Naravno, još uvijek volim to što radim, ali kada ne možete postići to što želite, onda ne možete ni biti sretni.”

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
5 Komentara na temu
2 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
5 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
sennad

Ferrari je velika momčad i samim tim teze za vrh, a onda stvaraju pritisak na vozača. Prije ili kasnije pucaju. Sumahera su doveli , pa je i on čekao do 2000. I njemu je bilo upitno da li je covjek za prvaka dok nije osvojio. Alonso je isto osijecao taj pritisak. Kako godine idu, sve Ce biti veci. Oni koji su dugo ostaju bez motivacije. Lecleru je lakše i prva je godina u Maranelu.

avatar
Član
Desmosedici

Mislim da ga sama momčad ne pritiska, nije tu problem. Seb više osjeća pritisak javnosti i pritisak samog sebe na sebe, jer svi od njega očekivaju uspjeh a on stalno nekako izmiče, što zbog momčadi, bolida, njegovih pogrešaka..nikako da krene naprijed a godine prolaze. Nakon četiri izuzetno uspješne sezone, već šestu sezonu stagnira. Sad se pojavio i jaki momčadski kolega što je još više povećalo taj pritisak i brigu kako dalje. Nadam se da ćer se uspjeti resetirat i opet pružit prave vožnje..znanje i vještina se ne može odjednom izgubit, to ostaje trajno u čovjeku, samo to treba probudit na… Read more »

avatar
Član
sennad

Pa niko vjerujem od šefova ga ne pritišće. Nego mediji ,koji ferarija bacaju u vrh, kad i bolid tanak.

avatar
Član
mody

on odlazi iz ferarija sve gori je igori

avatar
Član
MS791

Vjerujem da nisi zaboravio voziti ali vremena nemaš previše da se skockaš.

avatar
Član
Desmosedici

Očito je upao u krizu i mora se resetirat. On je jako dobar vozač i opet će se vratit. Ovi što ga pljuvaju nemaju pojma, zapravo imaju..znaju kako stvari stoje, ali to rade zbog frustacija koje im je nanio tijekom bogate karijere.

avatar
Član
west 44

… ali ne volim svoju kuju Linu više!!!