Lewis Hamilton najbrži na drugom treningu u Singapuru!

Lewis Hamilton je bio najbrži na drugom slobodnom treningu u Singapuru! Drugi je završio Max Verstappen u Red Bullu, a na trećem mjestu je završio Sebastian Vettel u Ferrariju.

Valtteri Bottas je došao do četvrtog mjesta u drugom Mercedesu, a Alex Albon se uspio približiti vodećima na petom mjestu. Charles Leclerc je bio tek šesti u drugom Ferrariju, a do sedmog i osmog mjesta su došli Carlos Sainz(Mclaren) i Nico Hulkenberg(Renault). Krug desetorice zatvaraju Lando Norris u Mclarenu i Pierre Gasly u Toro Rossu.

Tijek treninga pogledajte u nastavku:

[oa_livecom_event id=’30’ ]

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Desmosedici

Čitam da su u Ferrariju zadovoljni sa nadogradnjama ..da sve funkcionira i da daje rezultate..misle da mogu bolje od viđenog na prva dva treninga..navodno su imali problema sa prometom kod simulacije kvalifikacijskih krugova..Mercedes ipak izgleda moćnije..Red Bull?..Sve ćemo vidjet sutra u kvalama.

klepesina

ovo danas ti je mjerilo za sutra nece bit nekih odstupanja ja ocekujem mecka red bull mecka pa onda ferari

Desmosedici

Vjerojatno tako..ali vidjet ćemo..možda jedan Ferrari ipak bude ispred drugog Mercedesa i drugog Red Bulla.

Pratiteljcro

Ovo bi mogo biti dobar vikend za vetela posto je odlican ovdje i da prekine charlesov niz od 7-0 za redom. Dakle u ferariju ocekujem na noz poravnatu paljbu a isto tako lujo vs ves kontam da ce taj dvojac odlucivati o poleu. Ves ako i izgubi pole bice manje od desetinke…

mody

good job lewis

klepesina

As usual

Related Posts