AKK DS RACING Prelog i BONUM MOTUS kao idejni začetnici i organizatori u suradnji sa generalnim partnerom TOYOTA Croatia, organizirali su 30.08.2019. na stazi Rauš u N.Marofu predstavljanje novog trogodišnjeg TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanja za Toyota službene trgovce u Hrvatskoj i za predstavnike medija. Toyota Yaris Challenge kup prezentirali su ispred organizatora TYC-a i generalnog partnera Toyota Croatia, Kensuke Tsuchiya – predsjednik Toyota Adria, Krešimir Bago – direktor Toyota Croatia i Saša Egić – direktor TYC natjecanja.

Svi prisutni su na stazi mogli isprobati 1. testni natjecateljski auto TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition i uvjeriti se u vozne karakteristike i performanse novog kup bolida. U isto vrijeme predstavljen je i TYC službeni safety car automobil TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i SC edition koji će biti prisutan na svim utrkama u slijedeće tri sezone održavanja TYC natjecanja od 2020.-2022.

Ovo predstavljanje TOYOTA YARIS Challenge 2020.-2022. kup natjecanja imalo je i jedno posebno iznenađenje za sve uzvanike a to je Hrvatska pretpremijera Toyota super sport modela …..nove TOYOTA SUPRA. 

Više informacija o novom Kupu, kao i o tehničkim detaljima automobila, sada možete pronaći na službenoj stranici natjecanja www.toyota-yaris-challenge.hr

Više o ovoj prezentaciji, uz izjave predstavnika Toyote i organizatora Kupa, možete pogledati u reportaži Kreator TV-a.

Toyota Yaris Challenge Kup – Media Day Novi Marof, 30-08-19

Karting staza Novi Marof prošlog je petka bila u znaku Toyota Hrvatska, a što je novo u organizaciji Toyota YARIS Challenge Kupa provjerite u prilogu… 😉

Gepostet von Kreator TV am Mittwoch, 4. September 2019

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o