Lewis Hamilton je utrku u Belgiji završio na drugom mjestu i time još više povećao svoju prednost u odnosu na konkurente za naslov prvaka. Ispred njega se jedino našao mladi Leclerc koji mu nije prijetnja za naslov.

Prokomentirao je Hamilton utrku s Davidom Coulthardom i rekao je da je Ferrari bio posebno brz na pravcima, te da mu je možda trebao još koji krug da prestigne Leclerca.

”Dao sam apsolutno sve od sebe da sustignem Leclerca na kraju, ali nije bilo dovoljno. Ferrariji su bili puno brži na pravcima i jako je teško bilo pratiti ih.”

”Na kraju sam došao jako blizu pobjede, ali mi je falio koji krug. Obično mi je broj 44 sretan broj ali ovog puta to nije bio slučaj.”

Na kraju je Hamilton čestitao Charlesu Leclercu na prvoj pobjedi u karijeri.

”Unatoč tom malom zaostatku, želio bih čestitati Charlesu na odličnoj utrci i prvoj pobjedi. Od početka sezone smo vidjeli da želi tu pobjedu, a ovdje ju je i zaslužio. Sretan sam zbog njega,” rekao je Hamilton.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Bravo Mali..Bravo Lujo! pogledajte osebujnu ekipu Ferrarija..Izgledaju kao da su došli sa Woodstocka ili nekog drugog Rock koncerta..pogledajte Mekisa, Binotta, Restu..samo nam još Lujo fali..Hahahaha!