U promjenjivim uvjetima prvog treninga Alexander Albon je bio solidan. Drugi trening je završio s tri desetinke zaostatka za momčadskim kolegom Maxom Verstappenom. Alex smatra kako ima prostora za napredak te da je zadovoljan postignutim u današnjim nezgodnim uvjetima na stazi.

“Uvjeti na stazi su bili malo nezgodni, no ne smijem se na njih žaliti, isti su uvjeti i za ostale vozače. Zadovoljan sam postignutim napretkom. Bitno je što bolje razumjeti bolid i prilagoditi postavke do kvalifikacija i utrke te ako sve uradimo kako treba možda budemo i u borbi za postolje.”

“Iako je malo teže voziti bolid s minimalno downforcea to mi ne stvara problem. Zabavno je voziti bolid s ovakvim postavkama na ovoj stazi, a najviše treba paziti pri jakom kočenju nakon dugih pravaca,” rekao je Alex.

Dodaje kako je zadovoljan tempom u simulaciji utrke, no kako je ipak brži u jednom krugu.

“Ne izgledamo loše u simulacijama utrke. Ima još posla, još prostora za napredak. Malo sam bolji u jednom krugu nego u uvjetima utrke. Vidjet ćemo sutra kako stojimo u odnosu na ostale, no ovo dosad djeluje obećavajuće,” zaključuje Albon.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o