Vikend u Belgiji nastavlja biti vikend najava produljenja i potpisivanja novih ugovora. Idući u nizu je, nakon Estebana Ocona i Valtterija Bottasa, Sergio Perez koji je potpisao trogodišnje produljenje ugovora s Racing Pointom!

Perez je dio ekipe još od 2014., dok se još zvala Force India. Stalno je pri vrhu te je ostvarivao vrhunske rezultate. Čak je sudjelovao i u spašavanju momčadi prošle sezone kad je upala u probleme s financijama.

“Već dugo vremena radim s ovom ekipom te su mi postali druga obitelj. Zajedno smo prošli mnogo toga, i uspjeh i neuspjeh te dijelimo istu strast za utrkivanjem. Sretan sam razvojem događaja unutar ekipe u zadnjih 12 mjeseci, što mi daje samopouzdanje za budućnost. Veselim se budućnosti koja je pred nama. Još mnogo toga možemo ostvariti zajedno,” rekao je Perez.

Povodom produljenja ugovora oglasio se i Otmar Szafnauer.

“Vrlo dobro poznajemo Sergia i drago nam je što je s nama potpisao dugogodišnji ugovor. Zadnjih šest godina je s nama postao kompletniji vozač s izvanrednom brzinom u kvalifikacijama i utrci. Uz to, mnogo pomaže ekipi s povratnim reakcijama. Sergio vjeruje u dugoročnost ovog projekta.”

“S vremenom momčad raste te je važno da imamo talentiranog i brzog vozača, vozača s iskustvom, posebno s novim pravilima koja su pred nama. Cijela momčad je sretna s Sergiom i veselimo se vremenu koje je pred nama,” izjavio je Otmar Szafnauer.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o