Iz Mclarena smo dobili službenu informaciju da je pištolj za promjenu guma ‘krivac’ dugog stajanja u boksevima za Landa Norrisa, čime je izgubio šestu poziciju i time ponavljanje najboljeg rezultata ove sezone.

Na Hungaroringu se više manje sve posložilo za momčad Mclarena te su u prvom stintu bili na petom i šestom mjestu. Pri promjeni guma je došlo do problema sa zadnjim lijevim kotačem i time su bile izgubljene dragocjene sekunde.

Norris je time izgubio dvije pozicije, da bi pri kraju utrke došao i pod napad Valtterija Bottasa koji je na kraju završio na osmom mjestu. Andreas Seidl se ispričao mladom Norrisu za probleme, ali je naglasio kako nisu do sada imali takvih problema.

”Nažalost smo imali problem sa zadnjim lijevim kotačem i pištoljem koji je zakazao u ključnom trenutku. Zbog toga je izgubio dvije pozicije na početku, a onda je još na kraju utrke izgubio i od Bottasa osmu poziciju.”

”Žao nam je zbog Landa, ali se i takve stvari događaju u motorsportu. Norris je do tada vozio vrlo dobar vikend te smo zadovoljni s performansama koje pokazuje u utrkama,” rekao je Seidl.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

DellBoy opet napada! Podvalio je kineske pištolje i Mclarenu..Hahahaha!