Wolff objašnjava zašto ne ograničava Hamiltona

Mercedesov šef Toto Wolff smatra kako je važno da Lewis Hamilton ima vrijeme i prostor za druge aktivnosti izvan F1 kako bi mogao ostvariti još bolje rezultate.

Peterostruki svjetski prvak redovito posjećuje razne svjetske događaje, najviše modne revije, i druži se s mnogim slavnim osobama, a nedavno je pokrenuo i vlastitu modnu liniju. Sve to, prema Wolffovom mišljenju, pomaže Lewisu da bude na visini zadatka u F1.

“Važno je shvatiti kako smo svi mi kao pojedinci jedinstveni i imamo različite potrebe. Ne postoji neki prototip vozača pa da kažemo ‘vozač treba na vrijeme dolaziti na stazu, dosta se odmarati, ne putovati avionom tijekom trkaćeg vikenda,’ i slično.”

“Lewis je jedan od najambicioznijih osoba koje poznajem, vrlo organiziran i s jasno zacrtanim planovima. Osjećam kako u ovim događajima izvan F1 traži bijeg od utrkivanja kako bi se odmorio i napunio baterije.”

“Ako ga to opušta i pomaže mu kako bi bio još bolji, ja ga podržavam u tome. I ne treba ga ograničavati, jer u suprotnom ne bi davao svoj maksimum ovom sportu,” rekao je Wolff.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ZX10R

Volili ili ne maxa verstapena jedno mu se mora priznat,da je trenutno jedan od najboljih uz hamiltona i to je dokazao puno puta Kako bi bilo zanimljivo da max vozi mercedes pored hama ili da je red bull na razini mercedesa Pratim f1 preko 40 godina i siguran sam da se ham ne bi dobro proveo,znam da je to gotovo ne moguće ali za gledanost bi bilo super Barem bi se svaku utrku njih dvojica borila Uvijek govorim da su to sve vrhunski vozači,normalno je da se izdvoje par njih,ali bez vrhunskog bolida danas ne možeš ništa Tome treba stati… Read more »

mika.KA

zasto dirat ako je sve ok (mislim na vozacke postave u mercu)?

helgrozd

To bi bila ‘borba’ , kao Senna-Prost nekada. 😉

mika.KA

prati sada borbu max protiv ferraria

Related Posts