Video i team radio: Loš kraj lošeg vikenda za Charlesa Leclerca

U nastavku vam donosimo video snimku izlijetanja Charlesa Leclerca na VN Njemačke u trenutku kada je ”lovio” Valtterija Bottasa koji je bio u boksevima. Naravno tu je i team radio mladog Monegažanina:

 

 

Brzina je bila nevjerojatno mala za Formulu 1, ali u ovoj situaciji Leclercu dovoljna za loš kraj lošeg vikenda. Nakon kvara na Ferrariju u kvalifikacijama, nudila mu se mogućnost jako dobrog rezultata u utrci, ali prilika je brzo nestala. Charles je prihvatio krivnju…

“Razočaran sam. Nisam napravio veliku pogrešku, no toliko me puno koštala. Pravio sam i gore pogreške ove sezone no ovo mi je najgora. Na tom mjestu je razina prianjanja u izletnoj zoni u mokrom bila neprihvatljivo niska, vozimo se 60 km/h tim zavojem i bolid je samo proklizao. No, to mi nije izgovor za ovu situaciju.”

“Pogriješio sam, žao mi je zbog toga, i želim se ispričati momčadi i navijačima,” izjavio je Leclerc.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Za sve koji imaju 2 sata i 20 minuta viška u životu i imaju F1 TV pretplatu – preporučam da pogledate utrku s Vettelovog bolida uz team radio. Zapanjujuće je koliko ekipa ne zna što da radi, a još strašnije je čuti kako se boje povući bilo kakav hrabriji potez. Svaki ulazak u boks sugerirao im je njihov vozač, a u momentima kad se nisu slagali, Vettel je inzistirao i – pogodio.

mika.KA

ma nije on kriv..siguran sam da je to spletka mercedesa u koju je i on sam uletio!
steta za leclerca sta je otisao u gubitnicku momcad!

Desmosedici

Leclerc na Njuškalu prodava staru Alfu..pogledaj..nemoj propustit priliku..Hahahaha!

mika.KA

dsj šifru oglasa?
vjerujem pošto si čoban da sigurno voziš vw

F1 SF

Kakve to veze ima s cobanima! I daj mi molim te reci sta fali vw!

Bas me zanima sta ti vozis. Sigurno mercedes!

Related Posts