Nakon razočaravajućih kvalifikacija za Sebastiana Vettela, Nijemac je izjavio kako od početka kvalifikacija nisu uspjeli ”kliknuti” sa svojim bolidom što ga je na kraju udaljilo od borbe za vrh.

Vozač Ferrarija će tako utrku startati iz trećeg startnog reda, odmah pokraj Pierrea Gaslya u Red Bullu. Charles Leclerc je bio bolji te će krenuti s treće startne pozicije.

”Mislim da sam se mučio s time da izvučem potencijal iz bolida. Nisam imao dobar osjećaj i nisam zadovoljan kako je sve to skupa završilo.”

”Nekako nismo kliknuli s bolidom od samog početka kvalifikacija. Praktički smo od Q1 pa sve do Q3 vozili ista vremena, nismo se ništa poboljšavali kroz sesiju.”

Na upit novinara ako mogu imati tempo Mercedesa u utrci, Vettel je odgovorio:

”Mercedes je očiti favorit, a mi bismo se trebali boriti s Red Bullovima. Sutra je novi dan pa ćemo vidjeti kako će se stvari rasplesti,” rekao je Vettel.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
kimirules

Ma da nastranu moje simpatije i sve ali za ferari hitno treba neka nova krv za volanom Lec je ove godine pokazao šta ova mašina može nesreća ga je udaljila od pobijede do sad i do više bodova možemo tu napisat i neiskustvo ali Vetel nije više u top formi ni blizu njemu treba reset teški a ferar da uzme nekog novog mlađeg od njega i uz Leclerca da imaju tandem za budućnost