Gotovo četverosatna sjednica Upravnog i Nadzornog odbora Hrvatskog auto i karting saveza održana je prije desetak dana u Zagrebu.

Prva je to operativna sjednica nakon izbora novog predsjednika, Davorina Štetnera, te više ili manje svečanog tona prethodne sjednice. Najvažnije donesene odluke ticale su se preseljenja ureda HAKS-a u manji, jeftiniji prostor neposredno uz stari, čime će HAKS na godišnjoj razini uštedjeti preko 70.000 Kn.

Dodatnom organizacijom i odlukama proširene su ovlasti predsjednika i Upravnog odbora pri odobravanju troškova. Na prijedlog predsjednika, imenovana je Radna grupa predsjednika HAKS-a za Statut, u sastavu Berislav Čegelj, Valmer Brenko i Ante Baumgartner – redom dugogodišnji i vrlo iskusni dužnosnici. Navedena Radna grupa radit će na izmjenama Statuta, koje su prijeko potrebne kako bi se išlo u korak s vremenom. Aktivno je započela i izrada nove web stranice nakon perioda nemogućnosti pristupa serveru.

“Donijeli smo dosta odluka I zadovoljan sam urađenim. Prvenstveni cilj mi je financijska stabilizacija HAKS-a, a paralelno se radi na barem deset polja. Od ustroja Komunikacijskog odjela koji će brinuti za kompletan marketing saveza, izrade nove stranice, pokretanja društvenih mreža, refreshinga logotipa i knjige standarda, koja će se poslati svim klubovima.”

“Posebno mi je drago da je s nama bio i novi predsjednik Komisije sportaša Viliam Prodan, s kojim odlično surađujem, a već smo dogovorili obilazak Hrvatske kako bismo s lica mjesta čuli ideje te konstruktivne kritike i prijedloge.”

“Zahvaljujem kolegama Čegelju, Brenku i Baumgartneru koji su prihvatili moj poziv da se uključe. Statut treba osvježiti, a jedna od stavki koju sam obećao je i nova organizacijska shema koju ću predložiti te smanjenje prevelike brojke članova Upravnog odbora. Posla je puno – sve na čemu se radi još nije vidljivo, ali očekujem i prve rezultate uskoro”, izjavio je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o