Kako se prošlih dana ”zakotrljala” priča o prelasku Estebana Ocona u redove Haasa na mjesto Romaina Grosjeana, tako su novinari odlučili priupitati Ocona što misli o toj mogućnosti.

Ocon je odbio komentirati glasine o prelasku u redove Američke momčadi, ali je ostavio mogućnost da se privremeno prebaci kod neke momčadi ako ne bude imao mjesto u Mercedesu.

”To su sve samo nagađanja i špekulacije. Ništa nije potvrđeno niti smo u nekim konkretnim razgovorima trenutno.”

”Sve opcije su trenutno moguće jer je jedino što želim biti dogodine na gridu Formule 1. Mercedes ne bi imao ništa protiv da privremeno ‘preselim’ u drugu momčad, ali je meni krajnji cilj voziti za tvorničku momčad Mercedesa,” rekao je.

Još jednom je nakon toga Francuz istaknuo kako mu je trenutno najbitnije osigurati mjesto u nekom bolidu za sljedeću sezonu, pa čak i u nekoj momčadi koja nema Mercedesove komponente.

”Jako mi je teško palo to što nisam u bolidu ove godine te se nadam da ću sljedeće godine uspjeti u tom naumu. Moj management radi na pronalasku mjesta na gridu sljedeće godine i vjerujem da će do kraja sezone riješiti taj ‘problem’,” zaključio je Ocon.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
TORPEDO

Razina Hulkenberga…ništa bolje…

avatar
Član
Desmosedici

Koja je to razina Hulkenberga?..Kako se to mjeri?..Ti to znaš?