Nakon kaotične VN Njemačke svoje mišljenje je dao i svjetski prvak Lewis Hamilton. Rekao je da mu je ova utrka bila jedna od najtežih u karijeri.

Iako je u utrku ušao vrlo dobro s pole pozicije, nakon prve promjene guma je otišao na gume za suho s kojima je prije posljednjeg zavoja izgubio kontrolu te završio u zaštitnoj ogradi.

Usprkos tome, uspio je doći do bokseva(zbog čega je kažnjen s 5 sekundi kazne) na promjenu prednjeg krila. U pitlaneu se zadržao preko minute zbog toga što ga mehaničari nisu očekivali te je nastala neviđena zbrka u boksu Mercedesa.

U još jednom izlijetanju sa staze u zadnjem stadiju utrke je umalo završio utrku prije vremena, ali je ipak na kraju došao do cilja i zbog kazni dvojice vozača Alfe Romeo uzeo deveto mjesto i nova dva boda u poretku.

”Bio je ovo jako loš dan i loš vikend. Već dugo vremena nisam imao ovako loš dan, ali učimo dok smo živi. Iskreno ne znam točno što se sve dogodilo, ali mi je drago da je završilo.”

”Kombinacija više događaja nas je dovela do ovog rezultata. Ja nisam trebao završiti u ogradi, a isto tako mislim da nismo trebali prijeći na slick gume dok je još padala kiša. Moramo se okrenuti sljedećim utrkama i sljedećim prilikama za pobjedu,” rekao je Lewis.

4
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
3 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Lujo glavu gore, to se ponekad događa i to je to..vjerojatno je i viroza tu kumovala..Sve ono što sam se rugao na ovu temu bilo je usmjereno protiv one balice nekulturnih i neobjektivnih koji se eto deklariraju kao neki fanovi Luja i Mercedesa..a nemaju veze s ničim..Pozdrav svima ..pa i njima!..Hahahaha!

avatar
Član
Panzer

Ajmooooooo!

avatar
Član
Desmosedici

Ispali jednu..na Brackley..Hahahaha!

avatar
Član
Gezamadjar

Shit happens