Lance Stroll pohvalio je mehaničare svojeg Racing Pointa koji su uspjeli pripremiti njegov bolid za kvalifikacije nakon što se iz njega pojavila vatra početkom trećeg slobodnog treninga za Veliku nagradu Kanade Formule 1.

Vatra je zahvatila stražnji dio bolida zbog navodnog curenja tekućine za hidrauliku, no nije se znalo koliko je problem zapravo velik.

Bolid je uspješno sastavljen te je bio spreman za početak kvalifikacija, no za momčad i dalje nije bilo sreće jer su oba vozača ispala u Q1. Unatoč tome, domaći vozač iz Kanade bio je oduševljen poslom kojeg su obavili ljudi iz garaže bivše Force Indie.

“Mogućnost da izađem na stazu je bila rezultat odličnog posla, šteta što smo ispali u prvom djelu kvalifikacija. Bili smo dobri na slobodnim treninzima i nismo očekivali rano ispadanje,” rekao je Kanađanin.

Bolid Sergija Pereza bio je potpuno spreman za kvalifikacije, no ni on nije bio puno uspješniji pa će utrku startati tek kao 16.

“Ne znam što se dogodilo Sergiju, teško je reći iz moje pozicije,” Stroll je iznenađeno izjavio nakon ispadanja oba bolida Racing Pointa u Q1.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o