Kanadi je momčad Renaulta prvi put ove sezone s oba vozača završila u osvajačima bodova. Kako je izjavio Cyril Abiteboul plan im je od početka sezone bio s oba vozača osvajati bodove u svakoj utrci. Daniel Ricciardo je imao odlične kvalifikacije koje je završio na četvrtom mjestu. U utrci je bio vrlo dobar šesti a njegov momčadski kolega Nico Hulkenberg sedmi.

S ovim bodovima Renault je u jednoj utrci osvojio isto koliko su osvojili u prethodnih šest utrka te su sad na dva boda zaostatka iza McLarena u poretku momčadi. Nakon ovog rezultata momčad je dobila i dodatnog motiva za nastavak sezone.

“Ovaj vikend je pokazatelj cijeloj momčadi koliko smo sposobni postići kad vikend prođe u normalnim uvjetima. Nastavit ćemo napredovati u idućim utrkama te želimo redovito s oba vozača osvajati bodove.”

“Daniel je bio odličan u kvalifikacijama. Dao nam je razlog za osmijeh veći od njegovog. I ostatak momčadi je odradio perfektan posao cijeli vikend. Naravno, naučili smo iz prethodnih pogrešaka te ostajemo koncentrirani i svjesni da je još mnogo posla pred nama,” rekao je Abiteboul.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o