Drugu utrku zaredom, testni vozač Nicholas Latifi vozit će Williamsov bolid na prvom slobodnom treningu.

Vodeći vozač u poretku Formule 2 dobio je priliku nastupiti na prvom treningu za Veliku nagradu Kanade, svoju domaću utrku, umjesto Roberta Kubice. Na Velikoj nagradi Francuske ponovno mu se pruža prilika, ali ovoga puta zamijenit će Georgea Russella.

“Uzbuđen sam zbog toga što ću nastaviti svoj program na prvom slobodnom treningu u Francuskoj, nakon što je vikend u Kanadi uspješno prošao. Iz Montreala sam ponio mnogo pozitivnih stvari i veseli me što ću nastaviti prikupljati iskustvo u Le Castelletu”, rekao je Kanađanin.

Imat će Latifi dosta posla na stazi Paul Ricard jer tijekom vikenda se vozi i utrka Formule 2, peta ove sezone. Latifi ima samo bod više od Nycka de Vriesa.

“Ovo je prilično drukčija staza [u odnosu na Montreal], koja zbog konfiguracije nosi mnogo manje rizika. To će mi dati samopouzdanje da pritisnem malo jače.”

“Ovog ću vikenda morati i kombinirati obaveze u F1 s kompletnim programom F2, što predstavlja jedinstveni izazov. Više sam nego dorastao tome i veselim se vikendu koji će za mene biti vrlo zaposlen”, poručio je Latifi.

2
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
2 Autori komentara
avataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

I on, kao i Stroll, ima tatu koji sa novcem rješava probleme.To ne znači da oni neće biti solidni, dobri vozači u F1..Uostalom vidjet ćemo.

avatar
Član
mody

paul ricard odlična staza