Uoči VN Francuske, predstavnici Ferrarijeve momčadi će otići na saslušanje kod sudaca s prijašnje utrke u Kanadi koji su dodijelili kaznu od pet sekundi Sebastianu Vettelu zbog incidenta s Lewisom Hamiltonom.

Na kraju utrke je Sebastian Vettel prvi prošao ciljem, ali je zbog te kazne ”degradiran” na drugo mjesto poretka. Suci su smatrali kako se Vettel u incidentu vratio na nesiguran način na stazu te da je blokirao Hamiltona u pokušaju prolaska kraj njega.

Kao što smo već pisali, Ferrari je pronašao članak u Međunarodnom sportskom pravilniku prema kojem se može tražiti ponovni pregled incidenta ako su pronađeni neki novi materijali koji bi mogli utjecati na donošenje odluke.

Iako su za VN Francuske nadležni drugi suci, svi suci koji su donosili odluke u Kanadi su prisutni i u Le Castelletu te su odmah pozvali na saslušanje predstavnike Ferrarija kako bi se čim prije završila priča oko kazne.

Epilog tog saslušanja bi trebali znati vrlo brzo, pa nam ne preostaje ništa drugo nego čekati službeno priopćenje FIA-e što će biti s kaznom i kako će se i službeno završiti VN Kanade.

3
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
1 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Isantarra

Znate li gdje naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>> http://Webdate.icu

avatar
Član
VILENJAK

Hvatanj za slamke… Odluka je donešena, male su šanse da se nešto promjeni.

avatar
Član
mika.KA

ma dodatno ih kazniti