Iako su u sezonu ušli vrlo dobro, bolje rečeno odlično, Toto Wolff ne misli da ćemo do kraja sezone gledati potpunu dominaciju srebrnih strijela i pobjede na svim utrkama do kraja sezone.

Nakon što su na svim utrkama do sada završili na prva dva mjesta, i u Španjolskoj smo gledali isti scenarij. Dva Mercedesa su odjurila naprijed i jednostavno nisu imali konkurencije. Na upit mogu li pobijediti u svim utrkama do kraja prvenstva, Wolff je rekao:

”Ne, to nije realno za očekivati. Usprkos tome što smo imali odličan početak sezone moramo ostati s obje noge čvrsto na podu. To je naše razmišljanje i moramo ići utrku po utrku.”

”U sljedeća dva tjedna do Monaka imamo puno za raditi jer, kao što znate, nismo dobro izgledali prošlih sezona tamo. Najbolje je prošle godine izgledao Red Bull te je to Daniel Ricciardo potvrdio pobjedom,” rekao je Wolff.

Isto pitanje su postavili i šefu Ferrarija, Mattiji Binottu. On je odgovorio:

”Mi se nećemo predati. Trenutni cilj nam je biti bolji nego u Španjolskoj. S obzirom na to da je svaka staza posebna moramo se nadati najboljem u Monaku, ali je još uvijek prerano donositi neke zaključke kako ćemo izgledati.”

Svoje mišljenje o tome ako će Mercedes osvojiti sve utrke do kraja sezone je izrazio i Christian Horner. On smatra da će teško pobijediti baš na svim utrkama u sezoni, ali da je prvenstvo već sada odlučeno.

”Sumnjam da će uspjeti pobijediti na svim utrkama do kraja, to bi bio veliki pothvat. Iako imaju veliku dominaciju teško je takvo nešto očekivati,” rekao je.

7
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
2 Komentara na temu
5 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
3 Autori komentara
avataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Desmosedici

Ako pretjeraju, FIA će naredit Pirelliu da napravi 0.4 mm deblje gume i Mercedes je kaputt..Hahaha! Ovo nije ništa smiješno već žalosno, ovo je realnost današnje F1.

avatar
Član
mika.KA

da,žalosno je koliko je ferrari nesposoban napraviti konkurentan bolid a tako velika momcad 🙂 🙂

avatar
Član
Desmosedici

Rekao sam ti, pametnije i korisnije je bilo da praviš zečje nasipe oko kuće, a ne da ti to rade vatrogasci a ti se zajebavaš po kompjuteru..natjero bi ja tebe da sam u blizini..

avatar
Član
mody

recimo dobit cete 20 od 21

avatar
Član
mika.KA

daj boze.i onda gledamo utrku ferrari vs r.bull i naravno navijamo za r.bull

avatar
Član
Desmosedici

Bolje ti je da praviš zečje nasipe nego da dangubiš po portalu.

avatar
Član
mika.KA

nek rade oni koji su placeni za to!