Vozač Williamsa George Russell izrazio je optimizam oko forme svoje momčadi u narednim europskim utrkama. Usprkos nebrojenim problemima koje su doživjeli na testiranjima i na početku sezone, momčad namjerava s novim nadogradnjama bolje zaprijetiti natjecateljima iz sredine poretka. Russell smatra kako su najave posve lako ostvarive. Osvrčući se na testiranje u Barceloni, vozač Williamsa misli kako je iskustvo bilo pozitivno.

“Vikend se pokazao zanimljivim. Donijeli smo neke dijelove namijenjene testiranju i dobili neke zanimljive podatke s telemetrije. Iza nas je još jedan vikend pun učenja,” objašnjava Russell.

Kaže kako još uvijek nije zadovoljan načinom na koji se bolid ponaša, ali vjeruje kako je momčad napokon došla na pravi put da otkloni probleme.

“Još uvijek nismo tamo gdje bi htjeli biti. No, barem više nismo u zaostatku tri sekunde. balans još uvijek nije na zadovoljavajućoj razini, ali ako ga uspijemo srediti, rezultati će početi pristizati,” izjavljuje Russell.

Naglasio je kako momčad barem ima pouzdanost koja ih može dovesti od starta do cilja. No, napominje kako njegov učinak u kvalifikacijama još uvijek onakav kakav bi htio da bude.

“Prilično smo se poveselili nakon kvalifikacija u Španjolskoj. No, brzina u kvalifikacijama nije bila ni približno realna. Bez obzira na to, imali smo vrlo zanimljiv vikend zbog testnih dijelova koje smo donijeli,” rekao je Russell.

Nakon što je vikend u Barceloni završio, Williams je potvrdio da će testirati niz ekperimentalnih dijelova u sklopu dugoročnog razvoja.

“Neće biti nekih prevelikih nadogradnji, samo par testnih noviteta koje mislimo isprobati u drugom dijelu sezone,” kaže Russell.

1
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
1 Komentara na temu
0 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
1 Autori komentara
avatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
mody

da vozi se na 19 mjestu i on optimstičan