Kimi Raikkonen je nakon dvodnevnog testiranja u Barceloni izjavio kako su nakon malo lošijeg vikenda uspjeli shvatiti što nije valjalo na bolidu u utrci.

Nakon što su utrku u Španjolskoj završili izvan bodova, Kimi je bio rekao da na testu moraju pronaći razloge zbog kojih su bili sporiji tijekom trkaćeg vikenda.

Prvog dana testa je za volanom Alfe Romeo bio mladi vozač Ferrarijeve akademije, Callum Ilott, koji je pri kraju danu završio u zaštitnoj ogradi s poprilično uništenim bolidom. Zbog toga su za drugi dan morali malo prilagoditi bolid, ali su uspjeli izvući bitne stvari iz testiranja.

”Zadovoljan sam kako je protekao dan za mene i za momčad. Zbog tih problema jučer smo morali malo promijeniti program, ali smo na kraju uspjeli isprobati sve što smo i planirali, a to je najbitnije.”

”Isprobali smo neke nove dijelove i neke nove postavke bolida te smo zadovoljni rezultatima. Siguran sam da sada ponovo imamo utrku u Barceloni, da bi bili brži nego pred par dana. To je pozitivno,” rekao je Raikkonen nakon testiranja.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o