Sergio Perez smatra kako će nadolazeće nadogradnje, koje bi trebale biti spremne za VN Španjolske, pokazati što Racing Point može s novim vodstvom momčadi.

Kao i mnoge druge momčadi, Racing Point je odabrao Španjolsku kao prvu utrku gdje će imati veće nadogradnje na svojim bolidima. Perez smatra kako će to biti ključna utrka za momčad.

”Španjolska bi trebala pokazati gdje smo i koliko smo dobar posao napravili te je zato to vrlo bitna utrka za nas. Morate se sjetiti da smo prošle godine zbog problema s financiranjem jako kasno krenuli s izradom novog bolida.”

”Mislim da će i ostale momčadi iz sredine poretka imati dosta nadogradnji tako da ćemo tek vidjeti kako stojimo u odnosu na njih. Mi smatramo kako ćemo napraviti lijepi korak naprijed s naše strane,” rekao je Perez.

Prokomentirao je Perez i odnose s novim vlasnicima momčadi i što se od njih očekuje.

”Naš odnos je sve bolji i bolji od utrke do utrke. Lawrence Stroll zna da je put do uspjeha dugačak i da ništa ne može doći preko noći. Od nas se očekuje da napravimo dobre stvari na stazi, a on odrađuje bitne stvari van staze, kako bi i trebalo biti. Za sada sve ide jako dobro po tom pitanju.”

”S obzirom na to, mislim da je budućnost momčadi jako dobra. U odnosu na prošle godine sam puno opušteniji jer je stanje u momčadi vrlo dobro i nemam razloga za brigu. Vidim napredak koji smo kao momčad napravili te sam zbog toga jako sretan. Nadam se da ćemo tako i nastaviti,” zaključio je Perez.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o