Sportski direktor McLarena Gil de Ferran smatra kako brzina koju je McLaren pokazao na početku sezone znači kako je momčad na dobrom putu za povratak na vrh, no kako je još dug put pred njima. Nakon solidnih predstava u Australiji i Bahreinu malo posrtanje su imali u Kini, no unatoč tome pozitivna atmosfera vlada u Wokingu.

“Ovogodišnji bolid je veliki korak naprijed u odnosu na 2018. Ipak, znamo da je još puno posla pred nama, ne trebamo se zavaravati nakon prikazane brzine na početku sezone, pogotovo viđenim u Bahreinu. Općenito, puno je bolje ozračje u ekipi nego prošle sezone,” izjavio je de Ferran.

Cilj za Mclaren je definitivno sustizanje i prestizanje Renaulta. Smatraju kako još treba mnogo raditi kako bi to postigli, ali vjeruju da to mogu postići vrlo skoro.

“Moramo shvatiti zašto postoje razlike u brzini u kvalifikacijama i utrci. Idemo korak po korak, pokušavamo izvući maksimum iz svake situacije. Pokušavamo što bolje razumjeti bolid kako bi našli sve nedostatke te ih na kraju i ispravili. Nadam se da ćemo tako, korak po korak, sve više napredovati i biti sve bliže vrhu,” zaključio je de Ferran.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o