Prema riječima Georgea Russella za momčad Williamsa je prva utrka u Australiji bila poput nastavka predsezonskih testova. Kao što znamo, Williams je propustio dobar dio prvog predsezonskog testa što ih je od samog starta bacilo u zaostatak u razvoju. Rezultat svega toga je mizeran vikend u Melbourneu gdje su bili čvrsto prikovani za dno ljestvice.

“Nisam pretjerano zadovoljan prvom utrkom. Lijepo je bilo u subotu u kvalifikacijama pobijediti Roberta, no u utrci nismo mogli puno toga napraviti. Cijeli prvi vikend možemo smatrati jednim testom gdje smo nadoknađivali propušteno na predsezonskim testovima,” izjavio je George.

Imao je dosta usamljenu utrku na začelju. Izostala je i borba s momčadskim kolegom Robertom Kubicom jer je Poljak na startu završio s oštećenim prednjim krilom te je morao po novo u boks. Ipak, vidi i neke pozitivne stvari.

“Mislim da sam unatoč poteškoćama odradio dobar vikend. Kao debitant nisam zakucao bolid u zid i bio sam dobar dio vikenda brži od momčadskog kolege. No, želim se boriti i s drugim vozačima a ne samo momčadskim kolegom.”

“Najviše sam uživao u kvalifikacijama. Bolid je tada bio bolji nego na ranijim treninzima. Dobar osjećaj je bio voziti bolid na maksimumu njegovih mogućnosti. Zadovoljan sam postignutim s obzirom na okolnosti,” zaključuje Russell.

Leave a Reply

Molimo za komentiranje
  Pretplati se  
Obavijesti o